Kireçlenme, kemiklerin ucunda yan saha kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıdem bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü azimetatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içinde birikmeye kellelayabilir. Bu pozisyon vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıailer. 40 evetşın üstündeki bireylerde henüz bir tomar görülür. üste çetin eşya dökmek kabilinden kuvvetli fiziksel hareketlerde bulunan insanlarda, henüz bir tomar rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da bel kemiği nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, sorumluluk, bel ve kelleinç eklemleri etkilenir. Yaşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı kullanımı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski fazlalıkrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Ferah ferah sutaş tüketin. Su, eklemlere payanda sağlamlar. Bu yüzden her devir en azca 8 bardak sutaş midemek icap ettiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde mazot, kefir, ayran kabilinden yüksek kalsiyumlu besinler de, kemik sağlamlığına katkı sağlamlar. Göveri ve sonuç tüketin. Kemik sağlamlığı midein, vitamin ve minerallerin istikrarlı bir şekilde aldatmaınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti yüksek olan göverti ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvansal proteinlerin bir tomar çekicilikı sonucunda idrarla müşterek kalsiyum atımını fazlalıkrır. Kemik sağlamlığını muhafaza etmek midein kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun alegori fasulye, mercimek, bezelye kabilinden protein bakımından zengin bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini fazlalıkrın. Omega 3 bakımından zengin olan evetğlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabilinden balık türlerinin tüketimi, kemik sağlamlığını yapıcı yönde etkiler. Yeşil çkamer midein. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere sahip evetğu midein, kemiklere payanda olur. üste kireçlenmeden kaynaklanan vecalara ve şanlayışkinliğe de hayır gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak midein yemeniz gerekenler; Yapılan fasılaştırmalara için sonuç ve göverti bakımından zengin beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin kuvvetli dahişeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solgunmsak kabilinden sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.
Related Post
Antalya İthalat İhracatAntalya İthalat İhracat
İthalat İhracat Faydaları Ve Zararları münteşir dış kâr engelleri, uluslar arası dünyalık ve ihtimam alım satımini kısıtlayan, önleyen veya engelleyen mevki tarafından geçerli tedbirler ve politikalardır.|Bavul Ticareti ya da Yolcu
Gaziantep Saç EkimiGaziantep Saç Ekimi
tefsir yaptığımda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.|Kışkırtıcı etkiye sahip bir kırmızı tonu ile harika bir enerji yaratılmıştır. Bunun birlikte ışıksız bir esir
Çekmeköy Klima ServisiÇekmeköy Klima Servisi
Dünyaca onaylama edilmiş açıklıkştırmalara gereğince, insanlar belli bir alev ve gönen aralığında ve masum havalı ortamlarda refahlı etmektedirler. Bu sıra “Konfor Bölgesi” olarak tanılamamlanmıştır (gönen %60 ila %30, alev 20