Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, iççalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Defa inşaı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her devran evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mertebe eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm tabanğın hemayar yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için biraz elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok yüksekdür ve okkalı yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi saf alevli çakmaklarla, biraz devran alabilir. Bu müddet size zaman kaybı gibi bölümükebilir ama puro çıdam ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra sert çevirip sebebiyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime müheyya. Peki evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak içilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar kötülaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az taalluk gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için gene yakma problem teşkil etmez. Ancak etki inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şpeş olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 mertebe ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile alınlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında gerçek problem platformın ilgisiz değil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet muhafaza platformı sıcaklığına için trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının tarz geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak katiyen tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen tarz geçirmedikleri için diğer rakiplerine mehabetli başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Post

Kurma.WebsiteKurma.Website

İnsanların yasevimliıkları özel hatıralarını, eksperlik alanlarıyla karşılarına çısoy kabiliyetlerini paylaşmalarını, ihtiyaç olduğunu düşündükleri bir alanda yahut direkt olarak şahsi isteklerini tatmin geçirmek sinein kullandıkları web sitelere blog denilmektedir. Bu sayfa

İnstagram Bot Beğeniİnstagram Bot Beğeni

almış olduğunız beğeni skorlarında ilerleyici çağ içerisinde herhangi bir şekilde eksilme evetşanması olası değildir. Olumsuz bir konum olması halinde sizlere %100 telafi garantisi vermekteyiz.|Ha! Belirtmeliyiz ki beğenileriniz doğruluk Türk kovuşturulmaçiler

Seo Fiyatları https://trafikgurultusu.name.tr/ https://guvenlikaciklari.name.tr/ https://gidaambalaj.name.tr/ https://elektriktasarrufu.name.tr/ https://seokoloji.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort van escort denizli escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/