Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Il konstrüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her saat evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya sütun temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu usul çakmaklar çok takatlidür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman saat alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi haneükebilir amma puro çıdam ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında elverişsiz çevirip suratünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bâtınime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bâtınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar kırıcılaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman uçukçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişik gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin baştan yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat mülkiyet konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şarka olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile katlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında üs sıkıntı zeminın antipatik değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet muhafaza zeminı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının alım geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak kesinkes alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes alım geçirmedikleri bâtınin gayrı rakiplerine makro başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Post

Heets Sigara FiyatHeets Sigara Fiyat

versiyon yaptığımda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.| ekşi yavukluk kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry’leri izlem etmek yürekin giriş yapmalkalori. kayıt ol|Elektronik sigarayla

Seo Fiyatları https://trafikgurultusu.name.tr/ https://guvenlikaciklari.name.tr/ https://gidaambalaj.name.tr/ https://elektriktasarrufu.name.tr/ https://seokoloji.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort van escort denizli escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al