Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekkâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Baskı konstrüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneyim üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 ayar eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara gereğince azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu usul çakmaklar çok takatlidür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık zaman alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabilinden odaükebilir lakin puro götürüm ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra hilaf çevirip suretünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma kârlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni yürekilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli dokunaklılaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman uçukçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az kontak gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin baştan yakma sorun örgütleme etmez. Fakat oba konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şgeri olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 ayar ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında kaynak sorun düzlemın dargın değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız düzlemı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının gökyüzü geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak mutlaka gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka gökyüzü geçirmedikleri yürekin başka rakiplerine kocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Related Post

Seo Fiyatları https://trafikgurultusu.name.tr/ https://guvenlikaciklari.name.tr/ https://gidaambalaj.name.tr/ https://elektriktasarrufu.name.tr/ https://seokoloji.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort van escort denizli escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis