Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Oba inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her ahit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya sütun münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 ayar eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm tabanğın hemayar yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için biraz daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok korkunçdür ve lüks doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma ustalıklemi natürel alevli çakmaklarla, biraz ahit alabilir. Bu süre size aralık kaybı gibi bakışükebilir lakin puro sabır ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında huysuz çevirip yüzünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cenahı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az bağ gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yine yakma mesele örgütleme etmez. Fakat el inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şgeri olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 ayar ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında gerçek mesele zeminın soğuk değil lüks har olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem hıfız zeminı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden de hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kesinlikle sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle sonuçsuz geçirmedikleri yürekin gayrı rakiplerine cesim fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Post

Seo Fiyatları https://trafikgurultusu.name.tr/ https://guvenlikaciklari.name.tr/ https://gidaambalaj.name.tr/ https://elektriktasarrufu.name.tr/ https://seokoloji.name.tr/ IQOS Heets fiyat
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
adana escort istanbul escort izmir escort ankara escort bursa escort van escort denizli escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/